naar de homepagina

In en rondom het huis

Financiering van woongenot bij Mulder!

U wilt investeren in uw woning en overweegt bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe kozijnen, dakkapellen, een serre of terrasoverkapping. Een verstandige keuze voor het verfraaien van uw huis en meer comfort. Daarnaast stijgt de waarde van uw woning en kan er, afhankelijk van uw investering, energie worden bespaard. Echter, dit blijkt in uw huidige situatie helaas niet haalbaar. Met onze financieringsmogelijkheden verandert dit volledig. 

Nu investeren!

Er zijn verschillende redenen om uw investering nu te doen. Waarom? De fiscus helpt u namelijk. De rente over uw spaargeld is naar een historisch laag punt gezakt en een financiering kan u zelfs geld opleveren. Met een vergoeding over het spaargeld van minder dan 1% en een verwachte verdere daling is de belasting die u moet betalen over uw spaargeld groter dan de vergoeding aan rente.

Samen met de ervaren financieel dienstverlener Trappel&Partners wordt u persoonlijke financiële situatie belicht en krijgt u op een transparante wijze advies omtrent de mogelijkheden. Niet voor niets werken wij samen met deze partij. Kwaliteit en vertrouwen staan bij ons beide voorop en met meer dan 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening, zit dat bij Peter Trappel wel goed.

De financieringsmogelijkheden 

  • Herziening huidige hypotheek
    In vele gevallen is het mogelijk om uw huidige hypotheek aan te passen. Met de extreem lage rentestanden is het in veel gevallen zo dat uw maandlasten lager worden, ook wanneer de investering in uw woning wordt meegenomen in de financiering. 
  • Herziening van polissen of dure verzekeringen
    Het aanpassen van lopende polissen of te dure verzekeringen waardoor uw hypotheek weer volledig AFM ‘proof’ is, behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Een kredietfaciliteit passend bij uw situatie
    Hierbij wordt altijd gekeken naar een krachtige combinatie van scherpe rente en goede voorwaarden.

Laat u de mogelijkheden voorrekenen in een vrijblijvende persoonlijke afspraak zodat óók u kunt investeren in meer woongenot met de oplossingen van Mulder Kozijnen. Bel voor meer informatie naar 010-4370117 of mail ons middels het contactformulier.

© Copyright 2019 | Mulder kozijnen.