naar de homepagina

In en rondom het huis

Certificaten

VKG keurmerk

VKG keurmerk

Mulder levert kunststof kozijnen uitsluitend onder VKG-keurmerk. De leveranciers die het VKG-keurmerk voeren onderscheiden zich door kwaliteit en betrouwbaarheid. Het VKG-keurmerk staat hiervoor garant. Met Mulder als fabrikant en leverancier met het VKG-keurmerk kunt u niet alleen rekenen op een goede kwaliteit van de kozijnen, maar ook op de uitstekende randvoorwaarden die het VKG-keurmerk de klant biedt, zoals een verzekerde aanbetaling, tien jaar garantie op de productie en montage van de kunststof kozijnen en een klantgerichte service. www.vkgkozijn.nl

 

10 jaar kleurgarantie

10 jaar kleurgarantie

Veel producten zoals kunststof kozijnen en deuren worden voorzien van een kunststof kleurfolie. Die hebben nauwelijks onderhoud nodig en garanderen  jarenlang plezier van uw investering in uw gevel. ColorNed garandeert voor 10 jaar dat de producten die door Mulder worden geleverd vrij zijn van materiaal en fabricage fouten. Vraag om het garantiecertificaat.

SKG certificaat

SKG certificaat

Uiteraard zijn de kozijnen van Mulder gemaakt volgens de eisen van de SKG normen. Het deurbeslag is eveneens voorzien van het SKG keurmerk en daarmee voldoet het aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

© Copyright 2019 | Mulder kozijnen.