naar de homepagina

In en rondom het huis

Mulder Kozijnen

Kunststof kozijnen

Op maat gemaakt

Alles op maat gemaakt

Bij Mulder is niets te gek. Mulder kan aan al uw wensen voldoen mits het technisch mogelijk is. Kom gerust eens langs in onze showroom dan kunt u zelf ervaren wat de mogelijkheden zijn.

Schüco

Profielen van Schüco

Mulder kozijntechniek gebruikt profielen van het merk Schüco. Schüco werkt in Nederland met twee type profielen. Het Schüco CT 70 Corona profiel: een verdiept profiel met de uitsraling van een houten kozijn. Het Schuco AS 60 profiel: een vlak profiel dat veel gebruikt wordt in project renovaties In al deze systemen kunt u de kozijnen naar eigen wens aanpassen met bijv. kleuren en houtnerf structuren. Het is Schüco gelukt om de voordelen van meerdere beslagsystemen met elkaar te combineren. Robuuste, veelvuldig beproefte stalen componenten worden daarbij in de Schüco beslagtechniek geïntegreerd. De combinatie van staal en kunststof in de beslagen doorstaat de zwaarste testen op het gebied van levensduur, betrouwbaarheid en veiligheid. Doordat de kozijnen in de eigen fabriek verwaardigd worden bent u gegarandeerd van de hoogst mogelijke kwaliteit omdat het hele proces nauwkeurig wordt gecontroleerd door het SKG- en VKG keurmerk.

Meer uitstraling

Meer uitstraling voor uw woning

Kunststofkozijnen van Mulder geven uw woning een mooie uitstraling of het nu gaat om een huis uit de jaren '30 of om nieuwbouw, Mulder zorgt ervoor dat de kozijnen exact aansluiten bij de stijl van de woning. Alles gefabriceerd, geleverd en vakkundig gemonteerd door Mulder kozijntechniek.

Authentieke pand

Authentiek karakter van uw pand behouden

De profielen van Schüco die Mulder gebruikt hebben ook een perfecte uitstraling voor authentieke panden. Wij kunnen uw pand voorzien van kunststof kozijnen met de uitstaling van het schuifraam uit de jaren '30 en '40.

 

FINANCIERING 

Benieuwd naar onze financieringsmogelijkheden? Klik hier voor meer informatie. 

 

 

© Copyright 2019 | Mulder kozijnen.