In en rondom het huis

Kunststof dakkapel kopen in Rotterdam

Vraag naar de mogelijkheden

Home » Dakkapel kunststof

Vakmanschap

Sinds 1986 maakt Mulder kozijnen op maat. Sindsdien zijn wij een bekende naam in de regio die garant staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Zorgeloze verbouwing

Tijdens uw verbouwing zorgt Mulder ervoor dat deze zorgeloos verloopt. Wij hebben veel ervaring met ontwerpen, uitvoeren en het vinden van slimme oplossingen.

Kostenbesparend

Door plaatsing van een kunststof kozijn kunt u aanzienlijk veel geld besparen op uw energierekening. Het voordeel van kunststof is, in tegenstelling tot hout, dat het vrijwel onderhoudsvrij is.

Wilt u een kunststof dakkapel kopen in Rotterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Hier vindt u de mooiste kunststof dakkapellen van de regio Rotterdam. Mulder Kunststofkozijnen B.V. beschikt over vakmanschap en deskundigheid, waardoor er precies aan uw wensen voldaan wordt. Iedereen die bij ons in Rotterdam een kunststof dakkapel komt kopen, moet volledig tevreden zijn met de aankoop.

De voordelen van een kunststof dakkapel kopen in Rotterdam

Komt u bij ons in Rotterdam een kunststof dakkapel kopen? Dan profiteert u van veel voordelen.  Het belangrijkste pluspunt is dat de dakkapellen vrijwel volledig onderhoudsvrij zijn. Ze zijn bestendig tegen extreme weersomstandigheden en houden dezelfde kleur. Bovendien is een kunststof variant goedkoper dan hout. Door ons vakmanschap ontvangt u een mooi exemplaar dat perfect aansluit op de stijl van uw huis. Er zijn vele varianten mogelijk. Welke u ook kiest, wanneer u een kunststof dakkapel gaat kopen, komen wij deze vaak al binnen één dag plaatsen op locatie in Rotterdam. Dit komt doordat de meeste dakkapellen al geproduceerd zijn in onze fabriek.

Maak gebruik van de beste service

Wanneer u een kunststof dakkapel komt kopen bij ons in Rotterdam merkt u dat service hoog in het vaandel staat. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om precies aan te geven wat u voor ogen heeft. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Wilt u investeren in meer woonplezier, maar wordt het financieel een lastig verhaal? Onze financieringsmogelijkheden verzekeren dat u een schitterende kunststof dakkapel kunt kopen bij dé vakman van Rotterdam.

Vind bij ons de mooiste dakkapel

Wilt u kiezen tussen diverse kunststof dakkappelen van hoge kwaliteit? Naast het feit dat wij dakkappelen leveren, behoren ook onder andere kozijnen, uitbouwen, serres, klein timmerwerk en het bekleden van uw gevel tot onze services. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op door de te bellen naar 010 437 0117 of stuur een e-mail naar info@mulderkozijnen.nl.

 

 

Langer geopend op zaterdag

Wegens succes is de showroom van Mulder één uur langer geopend op de zaterdag. U kunt de showroom bezoeken van 10:00 uur tot 15:00 uur.