In en rondom het huis

Kunststof kozijnen in regio Rotterdam

Vraag naar de mogelijkheden

Home » Kunststof kozijnen Rotterdam

Vakmanschap

Sinds 1986 maakt Mulder kozijnen op maat. Sindsdien zijn wij een bekende naam in de regio die garant staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Zorgeloze verbouwing

Tijdens uw verbouwing zorgt Mulder ervoor dat deze zorgeloos verloopt. Wij hebben veel ervaring met ontwerpen, uitvoeren en het vinden van slimme oplossingen.

Kostenbesparend

Door plaatsing van een kunststof kozijn kunt u aanzienlijk veel geld besparen op uw energierekening. Het voordeel van kunststof is, in tegenstelling tot hout, dat het vrijwel onderhoudsvrij is.

Voor de mooiste, op maat gemaakte kunststof kozijnen in Rotterdam moet u bij ons zijn. Mulder Kunststofkozijnen B.V. beschikt over een uitgebreid assortiment van kunststof raamkozijnen. Ook zijn er mogelijkheden om kozijnen op maat te laten maken. Geef u eigen voorkeuren door en wij gaan voor u aan de slag. Na de productie kunt u de kunststof kozijnen uiteraard laten plaatsen bij uw thuis. Woont u dus in de buurt van Rotterdam en bent u op zoek naar op maat gemaakte kunststof raamkozijnen? Dan zijn wij de partij die u zoekt!

Hét juiste adres voor uw kunststof kozijnen in de omgeving van Rotterdam

Als u op zoek bent naar kunststof kozijnen in de omgeving van Rotterdam, zit u hier goed. Wij beschikken over een eigen fabriek waar wij de mooiste kunststof raamkozijnen op maat kunnen maken. Alle soorten en maten zijn mogelijk. Hierbij kunt u de allerbeste kwaliteit van ons verwachten. Mulder Kunststofkozijnen B.V. heeft namelijk een VKG-keurmerk gekregen, wat inhoudt dat wij een betrouwbare organisatie zijn met goede kwaliteit kozijnen. Naast het produceren van kunststof kozijnen kunt u ze uiteraard ook door ons laten plaatsen bij u thuis. Dit is onderdeel van onze service.

De beste materialen voor uw kozijnen

Hoewel kunststof raamkozijnen maken onze core business is, zijn er meerdere soorten opdrachten bij ons mogelijk. Slechts enkele voorbeelden zijn een kunststof dakkapellen, uitbouw, voordeur of gevelbekleding laten plaatsen. Elk van deze varianten kunt u, net als kunststof raamkozijnen, door ons laten plaatsen. De medewerkers in onze productie zijn echte vakmensen. Of het nu deuren of kunststof kozijnen zijn, alles wordt op maat gemaakt. Bij ons bent u er ook van verzekerd dat alles van de beste materialen wordt gemaakt, zodat het vrijwel onderhoudsvrije producten zijn. Met ook nog de mogelijkheid om kunststof kozijnen door ons te laten plaatsen, bent u bij onze Rotterdamse organisatie aan het goede adres.

Neem nu contact met ons op

Bij ons kunt u terecht om al uw voorkeuren door te geven. Voor het laten plaatsen van uw kunststof kozijnen in Rotterdam en omstreken neemt u natuurlijk contact op met dé kozijnen leverancier van Zuid-Holland! Wilt u met ons in contact komen? Dat kan! Hiervoor kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 010 437 0117. Een e-mail sturen kan ook naar info@mulderkozijnen.nl. Wij staan altijd klaar om u te helpen.  

Openingstijden

Wegens succes is de showroom van Mulder één uur langer geopend op de zaterdag.
U kunt de showroom op zaterdag bezoeken op afspraak.

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00
Zaterdag: Op afspraak

Mulder Kunststofkozijnen B.V.