In en rondom het huis

Informatie

Home » Informatie

Zoals u wellicht weet is Mulder gespecialiseerd in het produceren en monteren van kunststof kozijnen. Maar wij kunnen meer: zoals het leveren en plaatsen van houten kozijnen, aluminium kozijnen, dakkapellen, uitbouwen, serres en klein timmerwerk. Tevens kan Mulder uw bouwaanvraag en tekenwerk verzorgen.

Financiering van woongenot bij Mulder!

U wilt investeren in uw woning en overweegt bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe kozijnen, dakkapellen, een serre of terrasoverkapping. Een verstandige keuze voor het verfraaien van uw huis en meer comfort. Daarnaast stijgt de waarde van uw woning en kan er, afhankelijk van uw investering, energie worden bespaard. Echter, dit blijkt in uw huidige situatie helaas niet haalbaar. Met onze financieringsmogelijkheden verandert dit volledig. 

Nu investeren!

Er zijn verschillende redenen om uw investering nu te doen. Waarom? De fiscus helpt u namelijk. De rente over uw spaargeld is naar een historisch laag punt gezakt en een financiering kan u zelfs geld opleveren. Met een vergoeding over het spaargeld van minder dan 1% en een verwachte verdere daling is de belasting die u moet betalen over uw spaargeld groter dan de vergoeding aan rente.

Samen met de ervaren financieel dienstverlener Trappel&Partners wordt u persoonlijke financiële situatie belicht en krijgt u op een transparante wijze advies omtrent de mogelijkheden. Niet voor niets werken wij samen met deze partij. Kwaliteit en vertrouwen staan bij ons beide voorop en met meer dan 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening, zit dat bij Peter Trappel wel goed.

De financieringsmogelijkheden 

  • Herziening huidige hypotheek
    In vele gevallen is het mogelijk om uw huidige hypotheek aan te passen. Met de extreem lage rentestanden is het in veel gevallen zo dat uw maandlasten lager worden, ook wanneer de investering in uw woning wordt meegenomen in de financiering. 
  • Herziening van polissen of dure verzekeringen
    Het aanpassen van lopende polissen of te dure verzekeringen waardoor uw hypotheek weer volledig AFM ‘proof’ is, behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Een kredietfaciliteit passend bij uw situatie
    Hierbij wordt altijd gekeken naar een krachtige combinatie van scherpe rente en goede voorwaarden.

Laat u de mogelijkheden voorrekenen in een vrijblijvende persoonlijke afspraak zodat óók u kunt investeren in meer woongenot met de oplossingen van Mulder Kozijnen. Bel voor meer informatie naar 010-4370117 of mail ons middels het contactformulier.

VKG Keurmerk

Mulder levert kunststof kozijnen uitsluitend onder VKG-keurmerk. De leveranciers die het VKG-keurmerk voeren onderscheiden zich door kwaliteit en betrouwbaarheid. Het VKG-keurmerk staat hiervoor garant. Met Mulder als fabrikant en leverancier met het VKG-keurmerk kunt u niet alleen rekenen op een goede kwaliteit van de kozijnen, maar ook op de uitstekende randvoorwaarden die het VKG-keurmerk de klant biedt, zoals een verzekerde aanbetaling, tien jaar garantie op de productie en montage van de kunststof kozijnen en een klantgerichte service. www.vkgkozijn.nl

10 jaar kleurgarantie

Veel producten zoals kunststof kozijnen en deuren worden voorzien van een kunststof kleurfolie. Die hebben nauwelijks onderhoud nodig en garanderen  jarenlang plezier van uw investering in uw gevel. ColorNed garandeert voor 10 jaar dat de producten die door Mulder worden geleverd vrij zijn van materiaal en fabricage fouten. Vraag om het garantiecertificaat.

SKG Certificaat

Uiteraard zijn de kozijnen van Mulder gemaakt volgens de eisen van de SKG normen. Het deurbeslag is eveneens voorzien van het SKG keurmerk en daarmee voldoet het aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Eigen fabricage

Mulder maakt van profielen van Schüco uw kozijnen. Omdat de kozijnen in de eigen fabriek op maat worden gemaakt bent u gegarandeerd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Het hele proces wordt nauwkeurig gecontroleerd door het SKG en VKG keurmerk en uiteraard door Mulder zelf.

Vakmanschap

Sinds 1986 maakt Mulder kozijnen op maat. Sindsdien zijn wij een bekende naam in de regio die garant staat voor kwaliteit en vakmanschap. Mulder heeft de productie volledig in eigen beheer.

Zorgeloos verbouwen

Bij Mulder staat de klant centraal en is de aanpak heel persoonlijk. Ook tijdens uw verbouwing zorgt Mulder ervoor dat deze zorgeloos verloopt. Wij hebben veel ervaring met ontwerpen, uitvoeren en het vinden van slimme oplossingen. U wilt uw huidige woning renoveren en u bent op zoek naar iemand die het bouwproces zorgvuldig begeleidt.

Weinig onderhoud

Het is Schüco gelukt om de voordelen van meerdere beslagsystemen met elkaar te combineren. Robuuste, veelvuldig beproefde stalen componenten worden daarbij in de beslagtechniek geïntegreerd. De combinatie van staal en kunststof in de beslagen doorstaat de zwaarste testen op het gebied van levensduur, betrouwbaarheid en veiligheid.

Kostenbesparend

Door plaatsing van een kunststof kozijn kunt u aanzienlijk veel geld besparen op uw energierekening. Het voordeel van kunststof is, in tegenstelling tot hout, dat het vrijwel onderhoudsvrij is. Ze hebben geen grote verfbeurten nodig zoals bij hout het geval is.

Openingstijden

Wegens succes is de showroom van Mulder één uur langer geopend op de zaterdag.
U kunt de showroom op zaterdag bezoeken op afspraak.

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00
Zaterdag: Op afspraak

Mulder Kunststofkozijnen B.V.