In en rondom het huis

Verbouwingen

Home » Verbouwingen

Aanbouwen of verbouwen, Mulder regelt het

U kunt vakkundig uw aanbouw of uitbouw laten plaatsen door Mulder. Uiteraard met kunststof kozijnen van topkwaliteit. Mulder regelt eventueel ook het tekenwerk en de bouwaanvraag. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan.
Vraag naar de mogelijkheden

Serres

Thermo-steen

Buitenwanden hebben een belangrijke functie, het beschermen tegen weersinvloeden en omgevingsfactoren. Wind, regen, kou en lawaai mogen daar geen invloed op uitoefenen. Kostbare warmte mag in de winter niet verloren gaan en ’s zomers moet het koel blijven. Bij dit alles moet de buitenwand kunnen ademen.

Mulder past het gebruik van Thermo-steen toe. Deze methode heeft zich reeds bewezen als zeer succesvol als gevelisolatie en/of afwerking. De buitenwand ziet er uit als metselwerk en wordt in elementen gemonteerd, met als bijkomend voordeel dat dit zonder metselwerk kan worden toegepast, geen speciale aanpassing behoeft in de fundering en tevens zorgt voor directe isolatie.

De elementen bestaan uit een eerste klas merk steenstrips van 17 mm dik, die met PUR isolatieschuim samen
Vraag naar de mogelijkheden

Eigen fabricage

Mulder maakt van profielen van Schüco uw kozijnen. Omdat de kozijnen in de eigen fabriek op maat worden gemaakt bent u gegarandeerd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Het hele proces wordt nauwkeurig gecontroleerd door het SKG en VKG keurmerk en uiteraard door Mulder zelf.

Vakmanschap

Sinds 1986 maakt Mulder kozijnen op maat. Sindsdien zijn wij een bekende naam in de regio die garant staat voor kwaliteit en vakmanschap. Mulder heeft de productie volledig in eigen beheer.

Zorgeloos verbouwen

Bij Mulder staat de klant centraal en is de aanpak heel persoonlijk. Ook tijdens uw verbouwing zorgt Mulder ervoor dat deze zorgeloos verloopt. Wij hebben veel ervaring met ontwerpen, uitvoeren en het vinden van slimme oplossingen. U wilt uw huidige woning renoveren en u bent op zoek naar iemand die het bouwproces zorgvuldig begeleidt.

Weinig onderhoud

Het is Schüco gelukt om de voordelen van meerdere beslagsystemen met elkaar te combineren. Robuuste, veelvuldig beproefde stalen componenten worden daarbij in de beslagtechniek geïntegreerd. De combinatie van staal en kunststof in de beslagen doorstaat de zwaarste testen op het gebied van levensduur, betrouwbaarheid en veiligheid.

Kostenbesparend

Door plaatsing van een kunststof kozijn kunt u aanzienlijk veel geld besparen op uw energierekening. Het voordeel van kunststof is, in tegenstelling tot hout, dat het vrijwel onderhoudsvrij is. Ze hebben geen grote verfbeurten nodig zoals bij hout het geval is.

Openingstijden

Wegens succes is de showroom van Mulder één uur langer geopend op de zaterdag.
U kunt de showroom op zaterdag bezoeken op afspraak.

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00
Zaterdag: Op afspraak

Mulder Kunststofkozijnen B.V.