In en rondom het huis

Kunststof kozijnen

Home » Kunststof kozijnen

Alles op maat gemaakt

Bij Mulder is niets te gek. Mulder kan aan al uw wensen voldoen mits het technisch mogelijk is. Kom gerust eens langs in onze showroom dan kunt u zelf ervaren wat de mogelijkheden zijn.
Vraag naar de mogelijkheden

Profielen van Schüco

Mulder kozijntechniek gebruikt profielen van het merk Schüco. Schüco werkt in Nederland met twee type profielen. Het Schüco CT 70 Corona profiel: een verdiept profiel met de uitsraling van een houten kozijn. Het Schuco AS 60 profiel: een vlak profiel dat veel gebruikt wordt in project renovaties In al deze systemen kunt u de kozijnen naar eigen wens aanpassen met bijv. kleuren en houtnerf structuren. Het is Schüco gelukt om de voordelen van meerdere beslagsystemen met elkaar te combineren. Robuuste, veelvuldig beproefte stalen componenten worden daarbij in de Schüco beslagtechniek geïntegreerd. De combinatie van staal en kunststof in de beslagen doorstaat de zwaarste testen op het gebied van levensduur, betrouwbaarheid en veiligheid. Doordat de kozijnen in de eigen fabriek verwaardigd worden bent u gegarandeerd van de hoogst mogelijke kwaliteit omdat het hele proces nauwkeurig wordt gecontroleerd door het SKG- en VKG keurmerk.
Vraag naar de mogelijkheden

Meer uitstraling voor uw woning

Kunststofkozijnen van Mulder geven uw woning een mooie uitstraling of het nu gaat om een huis uit de jaren ’30 of om nieuwbouw, Mulder zorgt ervoor dat de kozijnen exact aansluiten bij de stijl van de woning. Alles gefabriceerd, geleverd en vakkundig gemonteerd door Mulder kozijntechniek.
Vraag naar de mogelijkheden

Authentiek karakter van uw pand behouden

De profielen van Schüco die Mulder gebruikt hebben ook een perfecte uitstraling voor authentieke panden. Wij kunnen uw pand voorzien van kunststof kozijnen met de uitstaling van het schuifraam uit de jaren ’30 en ’40.
Vraag naar de mogelijkheden

Eigen fabricage

Mulder maakt van profielen van Schüco uw kozijnen. Omdat de kozijnen in de eigen fabriek op maat worden gemaakt bent u gegarandeerd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Het hele proces wordt nauwkeurig gecontroleerd door het SKG en VKG keurmerk en uiteraard door Mulder zelf.

Vakmanschap

Sinds 1986 maakt Mulder kozijnen op maat. Sindsdien zijn wij een bekende naam in de regio die garant staat voor kwaliteit en vakmanschap. Mulder heeft de productie volledig in eigen beheer.

Zorgeloze verbouwing

Bij Mulder staat de klant centraal en is de aanpak heel persoonlijk. Ook tijdens uw verbouwing zorgt Mulder ervoor dat deze zorgeloos verloopt. Wij hebben veel ervaring met ontwerpen, uitvoeren en het vinden van slimme oplossingen. U wilt uw huidige woning renoveren en u bent op zoek naar iemand die het bouwproces zorgvuldig begeleidt.

Weinig onderhoud

Het is Schüco gelukt om de voordelen van meerdere beslagsystemen met elkaar te combineren. Robuuste, veelvuldig beproefde stalen componenten worden daarbij in de beslagtechniek geïntegreerd. De combinatie van staal en kunststof in de beslagen doorstaat de zwaarste testen op het gebied van levensduur, betrouwbaarheid en veiligheid.

Kostenbesparend

Door plaatsing van een kunststof kozijn kunt u aanzienlijk veel geld besparen op uw energierekening. Het voordeel van kunststof is, in tegenstelling tot hout, dat het vrijwel onderhoudsvrij is. Ze hebben geen grote verfbeurten nodig zoals bij hout het geval is.

Langer geopend op zaterdag

Wegens succes is de showroom van Mulder één uur langer geopend op de zaterdag. U kunt de showroom bezoeken van 10:00 uur tot 15:00 uur.

Kunststof kozijnen in regio Rotterdam

Voor de mooiste, op maat gemaakte kunststof kozijnen in Rotterdam moet u bij ons zijn. Mulder Kunststofkozijnen B.V. uit Rotterdam beschikt over een uitgebreid assortiment van kunststof raamkozijnen. Ook zijn er mogelijkheden om kozijnen op maat te laten maken. Geef uw voorkeuren door en wij gaan voor u aan de slag. Na de productie van de kunststof kozijnen op maat kunt u deze uiteraard laten plaatsen bij u thuis. Woont u in de buurt van Rotterdam en bent u op zoek naar op maat gemaakte kunststof raamkozijnen? Dan zijn wij de partij die u zoekt!

Kunststof kozijnen in Rotterdam uit eigen fabriek

Als u op zoek bent naar kunststof kozijnen op maat in de omgeving van Rotterdam, zit u hier goed. Wij beschikken over een eigen fabriek in Rotterdam waar wij de mooiste kunststof raamkozijnen op maat maken. Alle soorten en maten zijn mogelijk. Hierbij kunt u de allerbeste kwaliteit van ons verwachten. Mulder Kunststofkozijnen B.V. heeft namelijk een VKG-keurmerk, wat inhoudt dat wij een betrouwbare organisatie zijn, die kozijnen van hoge kwaliteit maakt en plaatst.

De beste materialen voor uw kozijnen

Hoewel kunststof raamkozijnen in Rotterdam onze corebusiness zijn, zijn er meerdere soorten opdrachten bij ons mogelijk. Enkele voorbeelden zijn het plaatsen van kunststof dakkapellen, uitbouwen, voordeuren of gevelbekleding. Onze medewerkers zijn echte vakmensen. Of het nu deuren of kunststof kozijnen zijn, alles wordt op maat gemaakt. Wij verzekeren u dat alles van de beste materialen wordt gemaakt, zodat het vrijwel onderhoudsvrije producten zijn. Nadat deze producten geproduceerd zijn, plaatsen wij deze ook. U profiteert dus van een volledige service wanneer u met ons in zee gaat. Van het ontwerp van de kozijnen van uw dromen, tot het plaatsen van de raamkozijnen in Rotterdam, wij doen het allemaal.

Neem contact op en bespreek uw wensen

Geef gerust al uw voorkeuren aan dé kozijnen leverancier door. Dit doet u door contact met ons op te nemen. U bereikt ons op het telefoonnummer 010 437 0117 of door een e-mail te sturen naar info@mulderkozijnen.nl. Wij staan altijd klaar om u te helpen.