In en rondom het huis

Kunststof kozijnen in regio Rotterdam

Home » Kunststof kozijnen

Alles op maat gemaakt

Bij Mulder is niets te gek. Mulder kan aan al uw wensen voldoen mits het technisch mogelijk is. Kom gerust eens langs in onze showroom dan kunt u zelf ervaren wat de mogelijkheden zijn.

Vraag naar de mogelijkheden

Profielen van Schüco

Mulder kozijntechniek gebruikt profielen van het merk Schüco. Schüco werkt in Nederland met twee type profielen. Het Schüco CT 70 Corona profiel: een verdiept profiel met de uitsraling van een houten kozijn. Het Schuco AS 60 profiel: een vlak profiel dat veel gebruikt wordt in project renovaties In al deze systemen kunt u de kozijnen naar eigen wens aanpassen met bijv. kleuren en houtnerf structuren. Het is Schüco gelukt om de voordelen van meerdere beslagsystemen met elkaar te combineren. Robuuste, veelvuldig beproefte stalen componenten worden daarbij in de Schüco beslagtechniek geïntegreerd. De combinatie van staal en kunststof in de beslagen doorstaat de zwaarste testen op het gebied van levensduur, betrouwbaarheid en veiligheid. Doordat de kozijnen in de eigen fabriek verwaardigd worden bent u gegarandeerd van de hoogst mogelijke kwaliteit omdat het hele proces nauwkeurig wordt gecontroleerd door het SKG- en VKG keurmerk.
Vraag naar de mogelijkheden

Meer uitstraling voor uw woning

Kunststofkozijnen van Mulder geven uw woning een mooie uitstraling of het nu gaat om een huis uit de jaren ’30 of om nieuwbouw, Mulder zorgt ervoor dat de kozijnen exact aansluiten bij de stijl van de woning. Alles gefabriceerd, geleverd en vakkundig gemonteerd door Mulder kozijntechniek.
Vraag naar de mogelijkheden

Authentiek karakter van uw pand behouden

De profielen van Schüco die Mulder gebruikt hebben ook een perfecte uitstraling voor authentieke panden. Wij kunnen uw pand voorzien van kunststof kozijnen met de uitstaling van het schuifraam uit de jaren ’30 en ’40.
Vraag naar de mogelijkheden

Eigen fabricage

Mulder maakt van profielen van Schüco uw kozijnen. Omdat de kozijnen in de eigen fabriek op maat worden gemaakt bent u gegarandeerd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Het hele proces wordt nauwkeurig gecontroleerd door het SKG en VKG keurmerk en uiteraard door Mulder zelf.

Vakmanschap

Sinds 1986 maakt Mulder kozijnen op maat. Sindsdien zijn wij een bekende naam in de regio die garant staat voor kwaliteit en vakmanschap. Mulder heeft de productie volledig in eigen beheer.

Zorgeloze verbouwing

Bij Mulder staat de klant centraal en is de aanpak heel persoonlijk. Ook tijdens uw verbouwing zorgt Mulder ervoor dat deze zorgeloos verloopt. Wij hebben veel ervaring met ontwerpen, uitvoeren en het vinden van slimme oplossingen. U wilt uw huidige woning renoveren en u bent op zoek naar iemand die het bouwproces zorgvuldig begeleidt.

Weinig onderhoud

Het is Schüco gelukt om de voordelen van meerdere beslagsystemen met elkaar te combineren. Robuuste, veelvuldig beproefde stalen componenten worden daarbij in de beslagtechniek geïntegreerd. De combinatie van staal en kunststof in de beslagen doorstaat de zwaarste testen op het gebied van levensduur, betrouwbaarheid en veiligheid.

Kostenbesparend

Door plaatsing van een kunststof kozijn kunt u aanzienlijk veel geld besparen op uw energierekening. Het voordeel van kunststof is, in tegenstelling tot hout, dat het vrijwel onderhoudsvrij is. Ze hebben geen grote verfbeurten nodig zoals bij hout het geval is.

Openingstijden

Wegens succes is de showroom van Mulder één uur langer geopend op de zaterdag.
U kunt de showroom op zaterdag bezoeken op afspraak.

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00
Zaterdag: Op afspraak

Kunststof kozijnen in regio Rotterdam

Voor de mooiste, op maat gemaakte kunststof kozijnen in Rotterdam moet u bij ons zijn. Mulder Kunststofkozijnen B.V. uit Rotterdam beschikt over een uitgebreid assortiment aan kunststof raamkozijnen. U kunt uw kozijnen ook op maat laten maken. Geef uw voorkeuren door en wij gaan voor u aan de slag. Na de productie van de kunststof kozijnen op maat, laat u deze plaatsen bij u thuis. Woont u in de buurt van Rotterdam en bent u op zoek naar op maat gemaakte kunststof raamkozijnen? Dan staan wij voor u klaar!

Kunststof kozijnen in de buurt van Rotterdam uit eigen fabriek

Als u op zoek bent naar kunststof kozijnen op maat in de omgeving van Rotterdam, dan zit u hier goed. Wij beschikken over een eigen fabriek in Rotterdam waar wij de mooiste kunststof raamkozijnen op maat maken. Alle soorten en maten zijn mogelijk. Hierbij kunt u de allerbeste kwaliteit van ons verwachten. Mulder Kunststofkozijnen B.V. heeft namelijk een VKG-keurmerk, wat inhoudt dat wij een betrouwbare organisatie zijn die kozijnen van hoge kwaliteit maakt en plaatst.

De beste materialen voor uw kozijnen

Hoewel kunststof raamkozijnen in Rotterdam onze corebusiness zijn, zijn er meerdere opdrachten bij ons mogelijk. U laat ons bijvoorbeeld kunststof dakkapellen, uitbouwen, voordeuren of gevelbekleding plaatsen. Onze medewerkers zijn echte vakmensen die alles op maat maken, of het nu deuren of kunststof kozijnen zijn. Wij verzekeren u dat alles van de beste materialen wordt gemaakt, zodat het vrijwel onderhoudsvrije producten zijn. Nadat de producten geproduceerd zijn, plaatsen wij deze ook bij u. U profiteert dus van  volledige service wanneer u met ons in zee gaat. Van het ontwerp van de kozijnen van uw dromen, tot het plaatsen van de raamkozijnen in Rotterdam, wij doen het allemaal.

Neem contact met ons op en bespreek uw wensen

Wilt u kunststof kozijnen op maat laten plaatsen bij u in de omgeving van Rotterdam? Geef gerust al uw voorkeuren door aan dé kozijnenleverancier. U neemt hiervoor contact met ons op. U bereikt ons op het telefoonnummer 010 437 0117, door een e-mail te sturen naar info@mulderkozijnen.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij horen graag van u, zodat we u in of nabij Rotterdam kunnen helpen aan kunststof raamkozijnen op maat.

Mulder Kunststofkozijnen B.V.