In en rondom het huis

Kunststof kozijnen in regio Rotterdam

Home » Kunststof kozijnen

Voor de mooiste, op maat gemaakte kunststof kozijnen in Rotterdam moet u bij ons zijn. Mulder Kunststofkozijnen uit Rotterdam beschikt over een uitgebreid assortiment aan kunststof raamkozijnen. U kunt uw kozijnen ook op maat laten maken. Geef uw voorkeuren door en wij gaan voor u aan de slag. Na de productie van kunststof kozijnen op maat, laat u deze plaatsen bij u thuis. Woont u in de buurt van Rotterdam en bent u op zoek naar op maat gemaakte kunststof raamkozijnen en wilt u een offerte? Bij ons is niets te gek. Wij kunnen aan al uw wensen voldoen, mits het technisch mogelijk is. Kom gerust eens langs in onze showroom dan kunt u zelf ervaren wat de mogelijkheden zijn.

Kunststof kozijnen in de buurt van Rotterdam uit eigen fabriek

Als u op zoek bent naar kunststof kozijnen op maat in de omgeving van Rotterdam, dan zit u hier goed. Wij beschikken over een eigen fabriek in Rotterdam waar wij de mooiste kunststof raamkozijnen op maat maken. Alle soorten en maten zijn mogelijk. Hierbij kunt u de allerbeste kwaliteit van ons verwachten. Wij hebben namelijk een VKG-keurmerk, wat inhoudt dat wij een betrouwbare organisatie zijn die kozijnen van hoge kwaliteit maakt en plaatst. Tevens vraagt u vrijblijvend een offerte voor kozijnen op maat bij ons aan.

De beste materialen voor uw kozijnen

Hoewel kunststof raamkozijnen in Rotterdam onze corebusiness zijn, zijn er meerdere opdrachten bij ons mogelijk. U laat ons bijvoorbeeld kunststof dakkapellen, uitbouwen, voordeuren of gevelbekleding plaatsen. Onze medewerkers zijn echte vakmensen die alles op maat maken, of het nu deuren of kunststof kozijnen zijn. Wij verzekeren u dat alles van de beste materialen wordt gemaakt, zodat het vrijwel onderhoudsvrije producten zijn. Nadat de producten geproduceerd zijn, plaatsen wij deze ook bij u. U profiteert dus van volledige service wanneer u met ons in zee gaat. Van het ontwerpen van de kozijnen van uw dromen en het aanvragen van een offerte tot het plaatsen van de raamkozijnen in Rotterdam, wij doen het allemaal.

 

Neem contact met ons op en bespreek uw wensen

Wilt u kunststof kozijnen op maat laten plaatsen bij u in de omgeving van Rotterdam en wilt u hiervoor een offerte? Geef gerust al uw voorkeuren door aan dé kozijnenleverancier. U neemt hiervoor contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag bij het creëren van de perfecte kunststof raamkozijnen op maat. Wij geven u graag meer informatie over ons bedrijf en onze werkwijze. Zo hopen wij een transparante samenwerking aan te gaan met onze klanten.

Vraag naar de mogelijkheden
 

Eigen fabricage

Mulder maakt van profielen van Schüco uw kozijnen. Omdat de kozijnen in de eigen fabriek op maat worden gemaakt bent u gegarandeerd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Het hele proces wordt nauwkeurig gecontroleerd door het SKG en VKG keurmerk en uiteraard door Mulder zelf.

Vakmanschap

Sinds 1986 maakt Mulder kozijnen op maat. Sindsdien zijn wij een bekende naam in de regio die garant staat voor kwaliteit en vakmanschap. Mulder heeft de productie volledig in eigen beheer.

Zorgeloos verbouwen

Bij Mulder staat de klant centraal en is de aanpak heel persoonlijk. Ook tijdens uw verbouwing zorgt Mulder ervoor dat deze zorgeloos verloopt. Wij hebben veel ervaring met ontwerpen, uitvoeren en het vinden van slimme oplossingen. U wilt uw huidige woning renoveren en u bent op zoek naar iemand die het bouwproces zorgvuldig begeleidt.

Weinig onderhoud

Het is Schüco gelukt om de voordelen van meerdere beslagsystemen met elkaar te combineren. Robuuste, veelvuldig beproefde stalen componenten worden daarbij in de beslagtechniek geïntegreerd. De combinatie van staal en kunststof in de beslagen doorstaat de zwaarste testen op het gebied van levensduur, betrouwbaarheid en veiligheid.

Kostenbesparend

Door plaatsing van een kunststof kozijn kunt u aanzienlijk veel geld besparen op uw energierekening. Het voordeel van kunststof is, in tegenstelling tot hout, dat het vrijwel onderhoudsvrij is. Ze hebben geen grote verfbeurten nodig zoals bij hout het geval is.

Openingstijden

Wegens succes is de showroom van Mulder één uur langer geopend op de zaterdag.
U kunt de showroom op zaterdag bezoeken op afspraak.

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00
Zaterdag: Op afspraak

Mulder Kunststofkozijnen B.V.