In en rondom het huis

Dé leverancier van iedere kunststof kozijn uit Rotterdam

Vraag naar de mogelijkheden

Home » Kunststof kozijn leverancier

Vakmanschap

Sinds 1986 maakt Mulder kozijnen op maat. Sindsdien zijn wij een bekende naam in de regio die garant staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Zorgeloze verbouwing

Tijdens uw verbouwing zorgt Mulder ervoor dat deze zorgeloos verloopt. Wij hebben veel ervaring met ontwerpen, uitvoeren en het vinden van slimme oplossingen.

Kostenbesparend

Door plaatsing van een kunststof kozijn kunt u aanzienlijk veel geld besparen op uw energierekening. Het voordeel van kunststof is, in tegenstelling tot hout, dat het vrijwel onderhoudsvrij is.

Voor de beste kozijnen moet u natuurlijk bij dé kunststof kozijn leverancier van Rotterdam zijn. Mulder Kunststofkozijnen B.V. heeft de mooiste kozijnen in haar assortiment. Ze zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Geef dus vooral aan waar uw eigen voorkeur ligt, zodat onze medewerkers precies het kozijn maken dat u voor ogen heeft.

Wij zijn uw betrouwbare kunststof kozijn leverancier uit Rotterdam

Zoekt u naar een leverancier van een kunststof kozijn uit Rotterdam? Dan wil u natuurlijk wel een betrouwbare partij inschakelen. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Wij beschikken over een VKG-keurmerk, wat aantoont dat wij een betrouwbare leverancier van een kunststof kozijn zijn. Vakmanschap staat bij ons centraal. Wij maken kozijnen in alle soorten en maten. Dit doen wij in onze eigen fabriek. Hier produceren wij de kunststof kozijnen zoals u ze voor ogen heeft. Wij luisteren naar uw wensen en creëren kozijnen op maat, geheel in de stijl van uw huis.

Kom met ons in contact

Wilt u kozijnen bestellen? Laat het dan aan ons weten! Wij zijn een betrouwbare leverancier uit Rotterdam van een kunststof kozijn. Daarnaast bieden wij nog vele andere producten en diensten aan, bijvoorbeeld onderhoudsvrije dakkapellen, serres, uitbouw en deuren. Ook voor verbouwingen kunt u bij ons terecht. Bespreek de mogelijkheden door te bellen naar 010 437 0117 of stuur een e-mail naar info@mulderkozijnen.nl. We horen graag van u.

Langer geopend op zaterdag

Wegens succes is de showroom van Mulder één uur langer geopend op de zaterdag. U kunt de showroom bezoeken van 10:00 uur tot 15:00 uur.