In en rondom het huis

Dé kunststof kozijnleverancier uit Rotterdam

Vraag naar de mogelijkheden

Home » Kunststof kozijn leverancier

Eigen fabricage

Sinds 1986 maakt Mulder kozijnen op maat. Sindsdien zijn wij een bekende naam in de regio die garant staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Zorgeloos verbouwen

Tijdens uw verbouwing zorgt Mulder ervoor dat deze zorgeloos verloopt. Wij hebben veel ervaring met ontwerpen, uitvoeren en het vinden van slimme oplossingen.

Weinig onderhoud

Door plaatsing van een kunststof kozijn kunt u aanzienlijk veel geld besparen op uw energierekening. Het voordeel van kunststof is, in tegenstelling tot hout, dat het vrijwel onderhoudsvrij is.

Voor de beste kozijnen moet u natuurlijk bij dé kunststof kozijnleverancier van Rotterdam zijn. Mulder Kunststofkozijnen heeft de mooiste kozijnen in haar assortiment. Deze zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Geef dus vooral aan waar uw eigen voorkeur ligt, zodat onze medewerkers precies het kozijn maken dat u voor ogen heeft.

 

Wij zijn uw betrouwbare kunststof kozijnleverancier uit Rotterdam

Zoekt u naar een kunststof kozijnleverancier uit Rotterdam? Dan wilt u natuurlijk een betrouwbare partij inschakelen. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Wij beschikken over een VKG-keurmerk, wat aantoont dat wij een betrouwbare kunststof kozijnleverancier uit Rotterdam zijn. Vakmanschap staat bij ons centraal. Wij maken kozijnen in alle soorten en maten. Dit doen wij in onze eigen fabriek. Hier produceren wij de kunststof kozijnen zoals u ze voor ogen heeft. Wij luisteren naar uw wensen en creëren kozijnen op maat, geheel in de stijl van uw huis.

 

Kom met ons in contact

Wilt u kozijnen bestellen? Laat het dan aan ons weten! Wij zijn een betrouwbare kozijnenspecialist uit Rotterdam. Daarnaast bieden wij nog vele andere producten en diensten aan, bijvoorbeeld onderhoudsvrije dakkapellen, serres, uitbouw en deuren. Ook voor verbouwingen kunt u bij ons terecht. Bespreek de mogelijkheden door contact op te nemen of langs te komen in onze showroom.

Vraag naar de mogelijkheden

Openingstijden

Wegens succes is de showroom van Mulder één uur langer geopend op de zaterdag.
U kunt de showroom op zaterdag bezoeken op afspraak.

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00
Zaterdag: Op afspraak

Mulder Kunststofkozijnen B.V.