In en rondom het huis

Home » Kozijnen fabriek

Vakmanschap

Sinds 1986 maakt Mulder kozijnen op maat. Sindsdien zijn wij een bekende naam in de regio die garant staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Zorgeloze verbouwing

Tijdens uw verbouwing zorgt Mulder ervoor dat deze zorgeloos verloopt. Wij hebben veel ervaring met ontwerpen, uitvoeren en het vinden van slimme oplossingen.

Kostenbesparend

Door plaatsing van een kunststof kozijn kunt u aanzienlijk veel geld besparen op uw energierekening. Het voordeel van kunststof is, in tegenstelling tot hout, dat het vrijwel onderhoudsvrij is.

Bent u op zoek naar een kozijnen fabriek die maatwerk aflevert van de beste kwaliteit? Dan hoeft u niet verder te zoeken want bij Mulder kozijnen fabriceren echte vakmensen kozijnen van technisch hoogstaande kwaliteit. Alle producten kunnen op maat gemaakt worden en zijn onderhoudsvrij. Naast het fabriceren bestaat ook de mogelijkheid de producten door Mulder te laten monteren.

Kozijnen fabriek: milieuvriendelijk en onderhoudsvrije producten

Investeren in nieuwe kozijnen is meer dan de moeite waard. Niet alleen bespaart u op uw energiekosten; ook draagt u bij aan een duurzamer milieu. Mulder kozijnen, te Rotterdam, produceert al vele jaren kozijnen van zeer hoge kwaliteit. Naast kozijnen fabriek is Mulder meer, wij leveren onze producten namelijk ook af en kunnen deze als geen ander voor u monteren. De producten van Mulder zijn milieuvriendelijk en onderhoudsvrij waardoor u er vele jaren van kan genieten.

Meer informatie en contact

Voor de beste kozijnen fabriek met enkel vakmensen in dienst moet u bij Mulder zijn. U bent verzekerd van producten van zeer hoge kwaliteit die jarenlang mee zullen gaan. Daarnaast kan Mulder op al uw wensen inspelen zodat er altijd een gewenst resultaat wordt behaald. Wacht daarom niet langer en bel voor meer informatie of vul online het informatieformulier in!

 

Bekijk ook eens:

Langer geopend op zaterdag

Wegens succes is de showroom van Mulder één uur langer geopend op de zaterdag. U kunt de showroom bezoeken van 10:00 uur tot 15:00 uur.