In en rondom het huis

Kunststof kozijnen in de buurt van Schiedam

Home » Kozijnen Schiedam

Eigen fabricage

Sinds 1986 maakt Mulder kozijnen op maat. Sindsdien zijn wij een bekende naam in de regio die garant staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Zorgeloos verbouwen

Tijdens uw verbouwing zorgt Mulder ervoor dat deze zorgeloos verloopt. Wij hebben veel ervaring met ontwerpen, uitvoeren en het vinden van slimme oplossingen.

Weinig onderhoud

Door plaatsing van een kunststof kozijn kunt u aanzienlijk veel geld besparen op uw energierekening. Het voordeel van kunststof is, in tegenstelling tot hout, dat het vrijwel onderhoudsvrij is.

Wilt kunststof kozijnen van hoge kwaliteit kopen bij een leverancier in regio Schiedam? Mulder Kunststofkozijnen in Rotterdam is dé kozijnenspecialist voor al uw benodigdheden voor kunststof raamkozijnen in de omgeving van Schiedam. Bij ons vindt u diverse soorten en maten kunststof raamkozijnen. Bekijk het uitgebreide aanbod online, vraag een offerte aan voor een kunststof raamkozijn op maat en voorzie uw woning in Schiedam van onderhoudsvriendelijke kozijnen.

Bent u op zoek naar kozijnen in de buurt van Schiedam?

Neem contact met ons op

Een leverancier met kunststof kozijnen op maat nabij Schiedam

Wij zijn dé kozijnenspecialist in Rotterdam en omstreken. U vindt bij ons diverse kunststof kozijnen op maat van topkwaliteit. Alle kunststof raamkozijnen van ons bedrijf nabij Schiedam beschikken over het VKG-keurmerk. Dit verzekert u dat ons bedrijf een hoogwaardige leverancier van kunststof kozijnen is. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor kunststof kozijnen, maar ook voor de installatie hiervan. Ons bedrijf is namelijk zowel leverancier als installateur van kunststof kozijnen op maat. Dus wanneer u kunststof kozijnen wilt laten plaatsen, dan is deze kozijnenspecialist het bedrijf voor u. Tevens zijn alle producten in onze eigen fabriek vervaardigd. Hierdoor hebben wij het volledige productieproces in eigen hand. Wij stellen graag een offerte voor u op, zodra kunststof kozijnen, zoals een raamkozijn, bij ons op maat wilt laten maken.

Vraag naar de mogelijkheden

Het aanbod aan kunststof raamkozijnen van de kozijnenspecialist nabij Schiedam

U kunt bij ons in regio Schiedam ook een ontwerp voor kozijnen op maat laten maken. Hierin bent u vrij in de gewenste afmetingen. Wij baseren graag een offerte voor kozijnen op maat. Kunststof is een duurzame materiaalsoort voor raamkozijnen op maat, die u gemakkelijk kunt schoonmaken. Hierbij bent u van alle onderhoudsgemakken voorzien en heeft u ook nog een mooi eindresultaat. U kunt bij ons naast Schiedam ook vanuit diverse andere regio’s terecht voor het maken van een kunststof raamkozijn op maat, zoals:

Vraag naar de mogelijkheden

Bestel uw kunststof raamkozijnen eenvoudig online

Wilt u kunststof kozijnen op maat bestellen en laten plaatsen door dé kozijnenspecialist uit regio Schiedam? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment online en vraag een offerte voor kozijnen op maat aan! Heeft u interesse in andere producten, zoals serres, raam- en dakkapellen? Deze zijn ook onderdeel van de verbouwingen die wij uitvoeren. U kunt hiervoor, net als voor een kozijn op maat, een offerte voor opvragen. Heeft u vragen over ons aanbod van diensten of over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vervangen graag uw oude raamkozijn door een nieuwe van kunststof.

Vraag naar de mogelijkheden

Eigen fabricage

Mulder maakt van profielen van Schüco uw kozijnen. Omdat de kozijnen in de eigen fabriek op maat worden gemaakt bent u gegarandeerd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Het hele proces wordt nauwkeurig gecontroleerd door het SKG en VKG keurmerk en uiteraard door Mulder zelf.

Vakmanschap

Sinds 1986 maakt Mulder kozijnen op maat. Sindsdien zijn wij een bekende naam in de regio die garant staat voor kwaliteit en vakmanschap. Mulder heeft de productie volledig in eigen beheer.

Zorgeloos verbouwen

Bij Mulder staat de klant centraal en is de aanpak heel persoonlijk. Ook tijdens uw verbouwing zorgt Mulder ervoor dat deze zorgeloos verloopt. Wij hebben veel ervaring met ontwerpen, uitvoeren en het vinden van slimme oplossingen. U wilt uw huidige woning renoveren en u bent op zoek naar iemand die het bouwproces zorgvuldig begeleidt.

Weinig onderhoud

Het is Schüco gelukt om de voordelen van meerdere beslagsystemen met elkaar te combineren. Robuuste, veelvuldig beproefde stalen componenten worden daarbij in de beslagtechniek geïntegreerd. De combinatie van staal en kunststof in de beslagen doorstaat de zwaarste testen op het gebied van levensduur, betrouwbaarheid en veiligheid.

Kostenbesparend

Door plaatsing van een kunststof kozijn kunt u aanzienlijk veel geld besparen op uw energierekening. Het voordeel van kunststof is, in tegenstelling tot hout, dat het vrijwel onderhoudsvrij is. Ze hebben geen grote verfbeurten nodig zoals bij hout het geval is.

Openingstijden

Wegens succes is de showroom van Mulder één uur langer geopend op de zaterdag.
U kunt de showroom op zaterdag bezoeken op afspraak.

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00
Zaterdag: Op afspraak

Mulder Kunststofkozijnen B.V.