In en rondom het huis

Kunststof raamkozijnen

Vraag naar de mogelijkheden

Home » Kunststof raamkozijnen

Eigen fabricage

Sinds 1986 maakt Mulder kozijnen op maat. Sindsdien zijn wij een bekende naam in de regio die garant staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Zorgeloos verbouwen

Tijdens uw verbouwing zorgt Mulder ervoor dat deze zorgeloos verloopt. Wij hebben veel ervaring met ontwerpen, uitvoeren en het vinden van slimme oplossingen.

Weinig onderhoud

Door plaatsing van een kunststof kozijn kunt u aanzienlijk veel geld besparen op uw energierekening. Het voordeel van kunststof is, in tegenstelling tot hout, dat het vrijwel onderhoudsvrij is.

Kunststof raamkozijnen bieden vele voordelen. Ze isoleren uitstekend, zijn milieuvriendelijke en gaan vele jaren onderhoudsvrij mee. Hier zijn ze zich bij Mulder kozijnen al heel lang van bewust. Dit resulteert in een bedrijf met vakmensen die de kozijnen zowel fabriceren, leveren als monteren. Dankzij eigen fabricage kan Mulder als geen ander op de wensen van de klant inspelen.

Kunststof raamkozijnen: zorgeloos genieten van maatwerk

Al lange tijd is Mulder kozijnen, te Rotterdam, werkzaam in de kozijnenmarkt. Door de jaren heen is dan ook alles geperfectioneerd en heeft Mulder enkel professionals in dienst. Of het nu gaat om kunststof raamkozijnen, deuren of serres alle producten van Mulder zijn van uitstekende kwaliteit. Producten van Mulder verzekeren u van jarenlang zorgeloos genieten van op maat gemaakte producten.

Profiteer van onze zeer adequate service

U begrijpt dat de beste kunststof raamkozijnen van Mulder komen. Niet alleen heeft Mulder de beste kozijnen maar ook nog eens zeer adequate service op alle fronten. Doordat wij dankzij eigen fabricage op al uw wensen in kunnen spelen krijgt u ten alle tijden een gewenst resultaat. Wilt u meer weten over onze producten en onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 010 437 0117.

 

Bekijk ook eens:

Openingstijden

Wegens succes is de showroom van Mulder één uur langer geopend op de zaterdag.
U kunt de showroom op zaterdag bezoeken op afspraak.

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00
Zaterdag: Op afspraak

Mulder Kunststofkozijnen B.V.