In en rondom het huis

Onderhoudsvrije dakkapel

Vraag naar de mogelijkheden

Home » Onderhoudsvrije dakkapel

Vakmanschap

Sinds 1986 maakt Mulder kozijnen op maat. Sindsdien zijn wij een bekende naam in de regio die garant staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Zorgeloze verbouwing

Tijdens uw verbouwing zorgt Mulder ervoor dat deze zorgeloos verloopt. Wij hebben veel ervaring met ontwerpen, uitvoeren en het vinden van slimme oplossingen.

Kostenbesparend

Door plaatsing van een kunststof kozijn kunt u aanzienlijk veel geld besparen op uw energierekening. Het voordeel van kunststof is, in tegenstelling tot hout, dat het vrijwel onderhoudsvrij is.

Veel mensen nemen bij het kopen van een dakkapel een overhaaste beslissing. Dit resulteert in het geloven van mooie praatjes en het aanschaffen van een product wat er in eerste instantie goed uitziet maar binnen de kortste keren verslechterd in kwaliteit. Bij Mulder kozijnen werken ervaren vakmensen die hun eigen producten zowel fabriceren, afleveren als monteren. Mulder garandeert u van een onderhoudsvrije dakkapel waar u jaren plezier van zult hebben.

Onderhoudsvrije dakkapel: op maat gemaakte producten

Mulder kozijnen, te Rotterdam, is een uniek bedrijf met veel ervaring. Doordat alle producten in eigen fabriek gefabriceerd worden kunnen wij onze kwaliteit garanderen. Onze producten zijn isolerend, milieuvriendelijke en kunnen op maat gemaakt worden. Of het nu gaat om een onderhoudsvrije dakkapel, deur of serre met Mulder haalt u kwaliteit in huis.

Meer informatie over onze producten en service

Voor een onderhoudsvrije dakkapel die perfect aansluit op uw woning moet u bij Mulder zijn. Doordat het gehele productieproces door onszelf wordt uitgevoerd kunnen wij onze beloftes garanderen. Naast uitstekende kwaliteit en op maat geleverde producten beschikt Mulder over een zeer aangename service waar u als klant veel plezier aan zult hebben. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 010 437 0117.

 

Bekijk ook eens:

Langer geopend op zaterdag

Wegens succes is de showroom van Mulder één uur langer geopend op de zaterdag. U kunt de showroom bezoeken van 10:00 uur tot 15:00 uur.