In en rondom het huis

Onderhoudsvrije dakkapel uit Rotterdam​

Vraag naar de mogelijkheden

Home » Onderhoudsvrije dakkapel

Vakmanschap

Sinds 1986 maakt Mulder kozijnen op maat. Sindsdien zijn wij een bekende naam in de regio die garant staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Zorgeloze verbouwing

Tijdens uw verbouwing zorgt Mulder ervoor dat deze zorgeloos verloopt. Wij hebben veel ervaring met ontwerpen, uitvoeren en het vinden van slimme oplossingen.

Kostenbesparend

Door plaatsing van een kunststof kozijn kunt u aanzienlijk veel geld besparen op uw energierekening. Het voordeel van kunststof is, in tegenstelling tot hout, dat het vrijwel onderhoudsvrij is.

Het laten bouwen van een onderhoudsvrije dakkapel is een wens van velen in de omgeving van Rotterdam. Dankzij onze vakkennis zijn wij in staat om een mooi exemplaar voor u te bouwen. Uiteraard zal de dakkapel wel moeten passen bij de stijl van het huis. Mulder Kunststofkozijnen B.V. biedt dakkapellen in alle vormen en maten aan. Geen klus is te veel gevraagd voor onze specialisten.

Laat een onderhoudsvrije dakkapel op maat maken in Rotterdam

Een onderhoudsvrije dakkapel uit Rotterdam is natuurlijk ideaal. U laat er een bouwen en daarna heeft u er weinig tot geen omkijken meer naar. Er zijn vele mogelijkheden betreffende het maken van een dakkapel. U kunt helemaal zelf aangeven hoe uw ideale dakkapel eruit ziet. Onze medewerkers gaan vervolgens aan de slag met de productie in onze eigen fabriek. Doordat onze dakkapellen vaak al prefab gemaakt worden, is het meestal mogelijk om de onderhoudsvrije dakkapel in één dag te bouwen en te plaatsen in de omgeving van Rotterdam. Doordat het compleet onderhoudsvrije dakkapellen zijn, zijn ze bestand tegen diverse weersomstandigheden en kleurverlies. Een kunststof dakkapel heeft het minste onderhoud nodig, maar ook een houten of aluminium variant is mogelijk.

Vraag naar onze mogelijkheden

Bestel nu uw onderhoudsvrije dakkapel in Rotterdam! Wij helpen u graag aan een exemplaar dat bij uw huis past. Voor eventuele vragen of het maken van een afspraak, verzoeken wij u contact op te nemen via 010 437 0117 of te e-mailen naar info@mulderkozijnen.nl. Maakt u zich zorgen over de financiën? In dat geval kunt u met ons overleggen over diverse financieringsmogelijkheden die wij bieden. Vraag naar de mogelijkheden.

Langer geopend op zaterdag

Wegens succes is de showroom van Mulder één uur langer geopend op de zaterdag. U kunt de showroom bezoeken van 10:00 uur tot 15:00 uur.