In en rondom het huis

Kunststof kozijnen in en rondom Dordrecht

Home » Kunststof kozijnen Dordrecht

Eigen fabricage

Sinds 1986 maakt Mulder kozijnen op maat. Sindsdien zijn wij een bekende naam in de regio die garant staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Zorgeloos verbouwen

Tijdens uw verbouwing zorgt Mulder ervoor dat deze zorgeloos verloopt. Wij hebben veel ervaring met ontwerpen, uitvoeren en het vinden van slimme oplossingen.

Weinig onderhoud

Door plaatsing van een kunststof kozijn kunt u aanzienlijk veel geld besparen op uw energierekening. Het voordeel van kunststof is, in tegenstelling tot hout, dat het vrijwel onderhoudsvrij is.

Voor het kopen van kunststof kozijnen op maat nabij Dordrecht, staat Mulder Kunststofkozijnen, gevestigd in Rotterdam, klaar om u te voorzien van topkwaliteit en service. Onze kunststof kozijnen bieden de perfecte balans tussen duurzaamheid en isolatie. Wij zijn werkzaam in de historische stad Dordrecht, maar ook in de omgeving om u te voorzien van kunststof kozijnen. Voor wie kozijnen wil kopen en deze professioneel wil laten plaatsen, bieden wij een complete service aan.

Wilt u kunststof kozijnen voor uw woning in Dordrecht?

Neem contact met ons op

Kunststof kozijnen op maat kopen bij een specialist vlak bij Dordrecht

Als specialist in kunststof kozijnen gelegen in Rotterdam, bedienen wij klanten in de gehele regio, waaronder:

Naast de mogelijkheid om standaard kozijnen te kopen, ligt onze expertise in het op maat maken van kunststof kozijnen die perfect bij uw huis passen. Daarbij verzorgen wij niet alleen de productie maar ook het vakkundig laten plaatsen van de kozijnen in uw woning. Met behulp van duurzame materialen, een deskundig team en jarenlange ervaring staan wij garant voor uitmuntende kwaliteit. Onze producten zijn voorzien van het VKG-keurmerk en een SKG-certificaat, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste eisen voor veiligheid en kwaliteit.

Vraag naar de mogelijkheden

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u besluit kunststof kozijnen te kopen die specifiek voor u op maat worden gemaakt, beginnen we met een uitgebreid gesprek. We bezoeken uw locatie in Dordrecht of elders om de huidige staat te beoordelen, alles precies op te meten en uw persoonlijke wensen vast te leggen. Vervolgens voorzien we u van een gedetailleerd kostenoverzicht. Zodra u instemt, nemen we niet alleen de productie maar ook het gehele proces van kozijnen laten plaatsen op ons. Van de eerste tekening tot de laatste afwerking, u wordt volledig door ons ontzorgd. Om een impressie te krijgen van ons werk, kunt u naar de referenties kijken.

Vraag naar de mogelijkheden

Plan vandaag nog een afspraak met ons in

Heeft u interesse in op maat gemaakte kunststof kozijnen en wilt u deze door een vakman laten plaatsen? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn enthousiast om u meer te vertellen over wat Mulder Kunststofkozijnen u kan bieden, onze aanpak en hoe we uw woning in Dordrecht of daarbuiten kunnen verfraaien met onze hoogwaardige kozijnen. Neem contact met ons op en ontdek de vele voordelen van onze kozijnen kopen en laten plaatsen.

Vraag naar de mogelijkheden

Eigen fabricage

Mulder maakt van profielen van Schüco uw kozijnen. Omdat de kozijnen in de eigen fabriek op maat worden gemaakt bent u gegarandeerd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Het hele proces wordt nauwkeurig gecontroleerd door het SKG en VKG keurmerk en uiteraard door Mulder zelf.

Vakmanschap

Sinds 1986 maakt Mulder kozijnen op maat. Sindsdien zijn wij een bekende naam in de regio die garant staat voor kwaliteit en vakmanschap. Mulder heeft de productie volledig in eigen beheer.

Zorgeloos verbouwen

Bij Mulder staat de klant centraal en is de aanpak heel persoonlijk. Ook tijdens uw verbouwing zorgt Mulder ervoor dat deze zorgeloos verloopt. Wij hebben veel ervaring met ontwerpen, uitvoeren en het vinden van slimme oplossingen. U wilt uw huidige woning renoveren en u bent op zoek naar iemand die het bouwproces zorgvuldig begeleidt.

Weinig onderhoud

Het is Schüco gelukt om de voordelen van meerdere beslagsystemen met elkaar te combineren. Robuuste, veelvuldig beproefde stalen componenten worden daarbij in de beslagtechniek geïntegreerd. De combinatie van staal en kunststof in de beslagen doorstaat de zwaarste testen op het gebied van levensduur, betrouwbaarheid en veiligheid.

Kostenbesparend

Door plaatsing van een kunststof kozijn kunt u aanzienlijk veel geld besparen op uw energierekening. Het voordeel van kunststof is, in tegenstelling tot hout, dat het vrijwel onderhoudsvrij is. Ze hebben geen grote verfbeurten nodig zoals bij hout het geval is.

Openingstijden

Wegens succes is de showroom van Mulder één uur langer geopend op de zaterdag.
U kunt de showroom op zaterdag bezoeken op afspraak.

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00
Zaterdag: Op afspraak

Mulder Kunststofkozijnen B.V.