In en rondom het huis

Kunststof kozijnen nabij Ridderkerk

Home » Kunststof kozijnen Ridderkerk

Eigen fabricage

Sinds 1986 maakt Mulder kozijnen op maat. Sindsdien zijn wij een bekende naam in de regio die garant staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Zorgeloos verbouwen

Tijdens uw verbouwing zorgt Mulder ervoor dat deze zorgeloos verloopt. Wij hebben veel ervaring met ontwerpen, uitvoeren en het vinden van slimme oplossingen.

Weinig onderhoud

Door plaatsing van een kunststof kozijn kunt u aanzienlijk veel geld besparen op uw energierekening. Het voordeel van kunststof is, in tegenstelling tot hout, dat het vrijwel onderhoudsvrij is.

Wilt u kunststof kozijnen op maat kopen in de buurt van Ridderkerk? Mulder Kunststofkozijnen, met onze basis in Rotterdam, staat klaar om uw huis te voorzien van de hoogste kwaliteit kunststof kozijnen. De sfeervolle omgeving van Ridderkerk, vaak geprezen om zijn groene landschappen en historische centrum, verdient niets minder dan het beste als het gaat om kozijnen kopen en laten plaatsen.

Kunststof kozijnen laten plaatsen in Ridderkerk en omstreken laat u over aan ons team.

Neem contact met ons op

Kunststof kozijnen op maat kopen regio Ridderkerk

Onze duurzame materialen, samen met een team van ervaren specialisten, zorgen voor een product van topkwaliteit. Dit wordt benadrukt door ons VKG-keurmerk en SKG-certificaat, waarmee we aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen voldoen. Tevens kunt u bij ons niet alleen terecht voor het kopen van standaard kozijnen; wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken en laten plaatsen van kunststof kozijnen. Als uw kozijnenleverancier uit Rotterdam, bedienen wij klanten in een brede regio, inclusief:

Vraag naar de mogelijkheden

Wat kunt u van ons verwachten?

Als u van plan bent om kunststof kozijnen te kopen die specifiek voor uw woning in of rond Ridderkerk op maat gemaakt moeten worden, bieden wij een volledige service. Na een persoonlijk gesprek waarin we uw wensen inventariseren, beoordelen we de situatie ter plaatse, meten alles nauwkeurig in en maken een vrijblijvend kostenoverzicht. Zodra u hiermee akkoord gaat, verzorgen wij niet alleen de productie maar ook het vakkundig laten plaatsen van de kozijnen, waardoor u volledig wordt ontzorgd. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor andere verbouwingen, zoals een serre.

Vraag naar de mogelijkheden

Plan vandaag nog een afspraak met ons in

Bent u geïnteresseerd in het op maat laten maken en plaatsen van kunststof kozijnen door een ervaren specialist? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden voor uw woning in Ridderkerk of omgeving. Laat Mulder Kunststofkozijnen u helpen bij het realiseren van uw droomkozijnen.

Vraag naar de mogelijkheden

Eigen fabricage

Mulder maakt van profielen van Schüco uw kozijnen. Omdat de kozijnen in de eigen fabriek op maat worden gemaakt bent u gegarandeerd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Het hele proces wordt nauwkeurig gecontroleerd door het SKG en VKG keurmerk en uiteraard door Mulder zelf.

Vakmanschap

Sinds 1986 maakt Mulder kozijnen op maat. Sindsdien zijn wij een bekende naam in de regio die garant staat voor kwaliteit en vakmanschap. Mulder heeft de productie volledig in eigen beheer.

Zorgeloos verbouwen

Bij Mulder staat de klant centraal en is de aanpak heel persoonlijk. Ook tijdens uw verbouwing zorgt Mulder ervoor dat deze zorgeloos verloopt. Wij hebben veel ervaring met ontwerpen, uitvoeren en het vinden van slimme oplossingen. U wilt uw huidige woning renoveren en u bent op zoek naar iemand die het bouwproces zorgvuldig begeleidt.

Weinig onderhoud

Het is Schüco gelukt om de voordelen van meerdere beslagsystemen met elkaar te combineren. Robuuste, veelvuldig beproefde stalen componenten worden daarbij in de beslagtechniek geïntegreerd. De combinatie van staal en kunststof in de beslagen doorstaat de zwaarste testen op het gebied van levensduur, betrouwbaarheid en veiligheid.

Kostenbesparend

Door plaatsing van een kunststof kozijn kunt u aanzienlijk veel geld besparen op uw energierekening. Het voordeel van kunststof is, in tegenstelling tot hout, dat het vrijwel onderhoudsvrij is. Ze hebben geen grote verfbeurten nodig zoals bij hout het geval is.

Openingstijden

Wegens succes is de showroom van Mulder één uur langer geopend op de zaterdag.
U kunt de showroom op zaterdag bezoeken op afspraak.

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00
Zaterdag: Op afspraak

Mulder Kunststofkozijnen B.V.