In en rondom het huis

De zekerheid van Mulder Kunststofkozijnen

In uw huis wilt u optimaal comfort, het is de plek waar u rust vindt. Bij Mulder kozijntechniek kunt u uw woonplezier vergroten.

Bekijk de mogelijkheden Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Kozijnen koopt u natuurlijk bij dé kozijnen specialist van Zuid-Holland. Bij Mulder Kunststofkozijnen B.V. vergroot u uw woonplezier. In uw huis wilt u optimaal comfort, het is de plek waar u rust vindt. Met onze kunststof kozijnen straalt uw huis deze rust ook echt uit. Kunststof kozijnen zijn erg fraai en vereisen geen onderhoud. Eindeloos verschillende uitvoeringen zorgen voor een naadloze aansluiting op de stijl van uw huis. Door plaatsing van een kunststof kozijn kunt u aanzienlijk veel geld besparen op uw energierekening. De kozijnen expert van Zuid-Holland hoort graag wat uw wensen zijn.

Eigen fabricage

Mulder maakt van profielen van Schüco uw kozijnen. Omdat de kozijnen in de eigen fabriek op maat worden gemaakt bent u gegarandeerd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Het hele proces wordt nauwkeurig gecontroleerd door het SKG en VKG keurmerk en uiteraard door Mulder zelf.

Vakmanschap

Sinds 1986 maakt Mulder kozijnen op maat. Sindsdien zijn wij een bekende naam in de regio die garant staat voor kwaliteit en vakmanschap. Mulder heeft de productie volledig in eigen beheer.

Zorgeloze verbouwing

Bij Mulder staat de klant centraal en is de aanpak heel persoonlijk. Ook tijdens uw verbouwing zorgt Mulder ervoor dat deze zorgeloos verloopt. Wij hebben veel ervaring met ontwerpen, uitvoeren en het vinden van slimme oplossingen. U wilt uw huidige woning renoveren en u bent op zoek naar iemand die het bouwproces zorgvuldig begeleidt.

Weinig onderhoud

Het is Schüco gelukt om de voordelen van meerdere beslagsystemen met elkaar te combineren. Robuuste, veelvuldig beproefde stalen componenten worden daarbij in de beslagtechniek geïntegreerd. De combinatie van staal en kunststof in de beslagen doorstaat de zwaarste testen op het gebied van levensduur, betrouwbaarheid en veiligheid.

Kostenbesparend

Door plaatsing van een kunststof kozijn kunt u aanzienlijk veel geld besparen op uw energierekening. Het voordeel van kunststof is, in tegenstelling tot hout, dat het vrijwel onderhoudsvrij is. Ze hebben geen grote verfbeurten nodig zoals bij hout het geval is.

Langer geopend op zaterdag

Wegens succes is de showroom van Mulder één uur langer geopend op de zaterdag. U kunt de showroom bezoeken van 10:00 uur tot 15:00 uur.

Schaf uw kozijnen aan bij de kozijnen specialist van Zuid-Holland

Dé kozijnen specialist van Zuid-Holland is gevestigd in Rotterdam. Kunststof kozijnen verrijken elk huis. Uw woning krijgt er een mooiere uitstraling door. Bovendien zijn kozijnen niet duur, vereisen ze bijna geen onderhoud en zorgen ze voor een goede isolatie van het huis. Mulder Kunststofkozijnen B.V. is de ideale leverancier van kunststof kozijnen. Wij zorgen voor kozijnen die echt passend zijn bij uw huis. Uiteraard gaat dit in overleg met u. Doordat wij zelf kozijnen maken in onze eigen fabriek, zijn wij in staat om kozijnen geheel op maat te maken naar uw wensen. Onze medewerkers zijn echte specialistenen onze kozijnen zijn dan ook in heel Zuid-Holland te bewonderen.

Bij ons kunt u altijd terecht voor advies

Kijk gerust eens rond op onze website en heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Is een investering in meer woongenot voor u niet haalbaar? Wij bieden financieringsmogelijkheden aan die passen bij uw persoonlijke situatie. Zo komt u toch in het bezit van kozijnen van de specialist.