In en rondom het huis

Kunststof kozijnen regio Berkel en Rodenrijs

Home » Kunststof kozijnen Berkel en Rodenrijs

Eigen fabricage

Sinds 1986 maakt Mulder kozijnen op maat. Sindsdien zijn wij een bekende naam in de regio die garant staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Zorgeloos verbouwen

Tijdens uw verbouwing zorgt Mulder ervoor dat deze zorgeloos verloopt. Wij hebben veel ervaring met ontwerpen, uitvoeren en het vinden van slimme oplossingen.

Weinig onderhoud

Door plaatsing van een kunststof kozijn kunt u aanzienlijk veel geld besparen op uw energierekening. Het voordeel van kunststof is, in tegenstelling tot hout, dat het vrijwel onderhoudsvrij is.

Wilt u kunststof kozijnen op maat kopen en laten plaatsen door een specialist nabij Berkel en Rodenrijs? Dan bent u bij Mulder Kunststofkozijnen aan het juiste adres. Gevestigd in Rotterdam, bedienen wij met trots klanten in Berkel en Rodenrijs, ook wel bekend als Berkel, en de omliggende regio. Onze kunststof kozijnen bieden niet alleen een visuele verbetering voor uw woning; ze verhogen ook de energie-efficiëntie en beveiliging.

Voor hoogwaardige kunststof kozijnen in de omgeving van Berkel en Rodenrijs schakelt u ons bedrijf uit Rotterdam in.

Neem contact met ons op

Kunststof kozijnen op maat laten plaatsen in en rondom Berkel en Rodenrijs

Wanneer u besluit bij ons kunststof kozijnen te kopen, kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij zijn trots op ons VKG-keurmerk, dat staat voor betrouwbaarheid en vakmanschap. In onze eigen fabriek in Rotterdam vervaardigen wij kunststof kozijnen op maat, gemaakt van duurzame materialen die onderhoudsarm zijn. Ons gespecialiseerde team zorgt ervoor dat de kozijnen perfect passen bij de stijl en de behoeften van uw woning in Berkel en Rodenrijs en daarbuiten. Dit is het minste wat u mag verwachten van een kozijnenspecialist uit Rotterdam.

Vraag naar de mogelijkheden

Kunststof kozijnen kopen doet u bij ons

De voordelen van het kopen van kunststof kozijnen bij ons zijn talrijk. Alle kunststof kozijnen worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek, waarbij u van ontwerp tot het laten plaatsen door één partij wordt bediend. Dit zorgt voor een naadloos proces en uitstekende resultaten. Hoewel wij gevestigd zijn in Rotterdam, bedienen wij ook tevreden klanten in Dordrecht, Ridderkerk, Zoetermeer, en natuurlijk Berkel en Rodenrijs. Onze aanpak verzekert u van persoonlijke service en kozijnen die aan al uw wensen voldoen.

Vraag naar de mogelijkheden

Vraag een persoonlijke offerte bij ons aan

Bent u geïnteresseerd in het kopen van kunststof kozijnen op maat en het laten plaatsen ervan door ons bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke offerte. Ons aanbod beperkt zich niet alleen tot kozijnen; wij kunnen u ook assisteren bij andere verbouwingsprojecten. Ontdek de mogelijkheden voor uw woning in Berkel en Rodenrijs en laat ons u helpen uw droomhuis te realiseren.

Vraag naar de mogelijkheden

Eigen fabricage

Mulder maakt van profielen van Schüco uw kozijnen. Omdat de kozijnen in de eigen fabriek op maat worden gemaakt bent u gegarandeerd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Het hele proces wordt nauwkeurig gecontroleerd door het SKG en VKG keurmerk en uiteraard door Mulder zelf.

Vakmanschap

Sinds 1986 maakt Mulder kozijnen op maat. Sindsdien zijn wij een bekende naam in de regio die garant staat voor kwaliteit en vakmanschap. Mulder heeft de productie volledig in eigen beheer.

Zorgeloos verbouwen

Bij Mulder staat de klant centraal en is de aanpak heel persoonlijk. Ook tijdens uw verbouwing zorgt Mulder ervoor dat deze zorgeloos verloopt. Wij hebben veel ervaring met ontwerpen, uitvoeren en het vinden van slimme oplossingen. U wilt uw huidige woning renoveren en u bent op zoek naar iemand die het bouwproces zorgvuldig begeleidt.

Weinig onderhoud

Het is Schüco gelukt om de voordelen van meerdere beslagsystemen met elkaar te combineren. Robuuste, veelvuldig beproefde stalen componenten worden daarbij in de beslagtechniek geïntegreerd. De combinatie van staal en kunststof in de beslagen doorstaat de zwaarste testen op het gebied van levensduur, betrouwbaarheid en veiligheid.

Kostenbesparend

Door plaatsing van een kunststof kozijn kunt u aanzienlijk veel geld besparen op uw energierekening. Het voordeel van kunststof is, in tegenstelling tot hout, dat het vrijwel onderhoudsvrij is. Ze hebben geen grote verfbeurten nodig zoals bij hout het geval is.

Openingstijden

Wegens succes is de showroom van Mulder één uur langer geopend op de zaterdag.
U kunt de showroom op zaterdag bezoeken op afspraak.

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00
Zaterdag: Op afspraak

Mulder Kunststofkozijnen B.V.