In en rondom het huis

Home » Hefschuifpui

Vakmanschap

Sinds 1986 maakt Mulder kozijnen op maat. Sindsdien zijn wij een bekende naam in de regio die garant staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Zorgeloze verbouwing

Tijdens uw verbouwing zorgt Mulder ervoor dat deze zorgeloos verloopt. Wij hebben veel ervaring met ontwerpen, uitvoeren en het vinden van slimme oplossingen.

Kostenbesparend

Door plaatsing van een kunststof kozijn kunt u aanzienlijk veel geld besparen op uw energierekening. Het voordeel van kunststof is, in tegenstelling tot hout, dat het vrijwel onderhoudsvrij is.

Bent u op zoek naar een hefschuifpui van goede kwaliteit die naar uw wensen gefabriceerd kan worden? Dan bent u hier bij Mulder kozijnen op het goede adres. Mulder kozijnen fabriceert, levert en monteert al haar producten en kan hierdoor makkelijk op uw wensen inspelen. Dankzij eigen fabricage kunnen wij de uitmuntende kwaliteit van onze producten garanderen.

Hefschuifpui: milieuvriendelijk en onderhoudsvrij

Bij Mulder kozijnen werken enkel vakmensen die zich van begin tot eind met de producten bezig houden. Doordat de fabricage in eigen fabriek gebeurt kan Mulder als de beste op uw wensen inspelen en er voor zorgen dat uw hefschuifpui perfect aanluit bij uw woning/serre. Alle producten van Mulder zijn milieuvriendelijk, isoleren en onderhoudsvrij.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Kortom voor een hefschuifpui van de beste kwaliteit die jarenlang onderhoudsvrij mee gaat moet u bij Mulder zijn. Mulder verzekerd u van perfecte kwaliteit. Daarnaast kunnen wij als geen ander rekening houden met uw wensen en zorgen voor een gewenst eindresultaat. Neem voor meer informatie over ons bedrijf en onze mogelijkheden gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via nummer 010 437 0117. Door de jaren heen hebben wij vele klanten naar volle tevredenheid van dienst mogen zijn. Bekijk eens onze referenties!

 

Bekijk ook eens:

Langer geopend op zaterdag

Wegens succes is de showroom van Mulder één uur langer geopend op de zaterdag. U kunt de showroom bezoeken van 10:00 uur tot 15:00 uur.